Aanbod

Wagners Ring

Van: Garage TDI

#vakoverstijgend# innovatief# artistieke kwaliteit# DCL professionele kunsten# gescout

Wagners Ring
De grootste opera ter wereld in 1 uur muziektheater
door Garage TDI

Richard is componist. En wat voor één!
Hij is een genie.
Om dat te bewijzen verzint hij ter plekke, voor de ogen van het publiek een gewel- dige, allesomvattende opera, over de held Siegfried, over het Rijngoud, over Freya en Wotan, en natuurlijk over de machtige Ring van de Nibelungen.

Richard en zijn buurmeisje Cosima laten de muziek horen die past bij het verhaal, en laten de beelden en landschappen zien die bij de avonturen van de held horen. Om dat te verbeelden en te verklanken wordt alles uit de kast gehaald: livemuziek en zang, duplo speelgoed, keramische beelden en landschappen, computeranimaties, gamefiguren en nog veel meer. Alles is levensgroot te volgen op projectiescher- men. Zoveel verbeelding dat kan niet goed gaan. Al gauw zijn de figuren zó tot leven gekomen dat ze niet meer in de hand te houden zijn. Het verhaal begint zichzelf te vertellen en neemt noodlottige wendingen die Richard noch Cosima kunnen stoppen.

Garage TDI maakt theater- en dansvoorstellingen voor kinderen en jongeren. Garage TDI neemt haar jonge publiek serieus, om vervolgens met humor, fantasie en poëzie een universeel verhaal te vertellen dat ogen, oren en harten opent en uitnodigt om anders te kijken en meer te zien. Productiejaar: 2020
Ervaringen
  • Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit project.

Ervaring met dit project? Deel het hier!

  • Garage TDI