Aanbod

Tijgers op de trap

Van: Percossa

#domein 3: grote Wereld# artistieke kwaliteit# gescout

Hoe klinkt dapper? Een tijger recht in de ogen durven kijken. Echt zoenen. De beste drummer van de wereld worden. Dat staat op het verlanglijstje van Mo, maar in het ziekenhuis komt hier niets van terecht. Hij heeft zijn geheime vrienden Indy, Kauwboy en Motorman stiekem naar binnengesmokkeld. Want dan is hij ’s nachts niet zo alleen, de pillen niet zo vies en is hij minder bang. Zouden zij hem kunnen helpen zijn dromen uit te laten komen?
Tijgers op de trap is een humoristische en ontroerende voorstelling met de slagwerkers van Percossa, over niet bang zijn en dromen verwezenlijken in de regie van Margrith Vrenegoor.

"De composities en arrangementen van Toek Numan schitteren door geraffineerde eenvoud en zijn prachtig in het verhaal verweven. Het beeldscherm op de achtergrond, het decor met vele luikjes waaruit attributen en spelers opduiken en de kostuums, het getuigt allemaal van een perfecte dosering en doordachtheid." Pieter Rings, Theaterkrant *****

"Een lief en ontroerend verhaal vol smaakvolle en goed uitgevoerde muziek; Percossa in topvorm in deze met vaart en humor uitgevoerde voorstelling! " Ingrid Ruijgh, consulent kunsteducatie, specialisatie muziekProductiejaar: Tijgers op de trap speelt dit seizoen t/m juni 2018/ Seizoen 18-19 speelt Tijgers op de trap niet.
Ervaringen
  • Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit project.

Ervaring met dit project? Deel het hier!

Deel deze pagina
  • Percossa