Aanbod

The Match

Van: Lonneke van Leth Producties

#kunstselect# domein 3: grote Wereld #sport #voetbal

The Match is een flitsende, energieke, originele en humoristische voetbaldans/theatervoorstelling. Een dansvoorstelling met een knipoog waarin alle facetten van het voetbal voorbij komen: de warming-up, de coach, de betweterige reporters, penalty’s, hoekschoppen, rode en gele kaarten etc.

Voor deze voorstelling hebben Janine Schott (voorheen 2daPoint en huidig artistiek leider Schott in de Rose) en choreograaf Lonneke van Leth (artistiek leider van Ballet van Leth) hun krachten gebundeld voor een uniek nieuw educatief jongerenproject: The Match. 

Na de voorstelling kunnen jongeren de overeenkomst tussen topsport en dans zelf ervaren. Door middel van actieve participatie en film wordt dans binnen de eigen belevingswereld gepresenteerd en zo herkenbaar gemaakt.

Tijdens een workshop ervaren jongeren welke vaardigheden de danser en topsporter iedere dag oefent. Hoe kun je met bewegingen uit de sport tot een danscombinatie komen die toch tof en stoer is?

Bekijk onderaan de pagina de trailers.

Deze voorstelling is een onderdeel van: KunstSelect, door Kunstbalie geselecteerd landelijk kunstaanbod voor samenwerkende scholen. Het bijbehorend lesmateriaal vind je op Klunky.nl.Ervaringen
  • Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit project.

Ervaring met dit project? Deel het hier!

  • Lonneke van Leth Producties
  • ​Lesmateriaal is op aanvraag te verkrijgen bij Kunstloc Brabant