Aanbod

Verslag Presentatiedag STIP Theaterproducties

Van: STIP theaterproducties

#vakoverstijgend# domein 3: grote Wereld# diversiteit# innovatief# samenwerking# artistieke kwaliteit# stimulering maatschappelijke opgaven# DCL professionele kunsten

STIP theaterproducties is opgericht in 1987 en is een impresariaat en theaterbureau gespecialiseerd in de verkoop, promotie en productie van jeugd- en jongerentheater.

STIP hecht belang aan dat er voor álle kinderen en jongeren in heel Nederland en Vlaanderen een kwalitatief hoogwaardig en inhoudelijk interessant jeugdtheater aanbod te zien is. Naast entertainment, moet er een aanbod zijn dat vernieuwend, experimenteel, verrassend en inhoudelijk interessant is. Jeugdtheater dat op verschillende niveaus begrepen kan worden en een afspiegeling is van de samenleving.

 

4 November j.l. heb ik, Marja Kemps, de impresariaat dag bezocht. Geweldige programmering. Leuke gesprekken gehad met de verschillende aanbieders, leraren en geïnteresseerden en vooral genoten van de live previews:

Theater Gnaffel met: Oma, mag ik mijn pop terug? Een ontroerende voorstelling over beginnende dementie. Bekijk de trailer https://youtu.be/pci3vyrBXws

 

Vol energie, enthousiasme en goed gedanst Sally Dansgezelschap Maastricht met de voorstelling KEIHARD. Zeven dansers staan op het podium en laten zien hoe een collectief energie kan creëren, actiebereidheid kan aanwakkeren en voor verandering kan zorgen.

Ook de nieuwe versie van de voorstelling Vreemde eend (Sally dansgezelschap Maastricht) samen met het eigenzinnig kwaliteitstheater Het Laagland is eigentijds en het beleven waard.

 

Een andere voorstelling van Het Laagland is WOOSH. Het is een voorstelling om naar te kijken en te luisteren. Na de voorstelling worden alle kinderen uitgenodigd om op de vloer al blazend mee te spelen. Karlijn en Bram spelen met lucht en zetten hiermee elkaar en de wereld in beweging.

Kijk voor de rest van de “pareltjes” op https://www.stipproducties.nl/

En geniet van alle podiumkunsten.Ervaringen
  • Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit project.

Ervaring met dit project? Deel het hier!

  • STIP theaterproducties