Aanbod

Monsters

Van: DudaPaiva Company

#domein 3: grote Wereld# samenwerking# artistieke kwaliteit# gescout

voorstelling over de mysterieuze en grappige figuren uit de Griekse mythologie. Monsters! gaat over een viertal mythologische wezens, die als gevolg van een goddelijke interventie half mens en half beest zijn geworden: de Minotaurus, koningin Lamia, Chiron de Kentaur en de Harpie.

Deze wezens van water, lucht, aarde en vuur delen hun verhalen met het publiek en gaan soms ook met hen in gesprek. Een enkele keer vragen de monsters om assistentie van de kinderen in het publiek. Pas dan goed op! Soms blijkt het meest weerzinwekkende beest een klein hartje te hebben en blijkt het allerliefste, onschuldig ogende oude vrouwtje een enge heks; wat je ziet is niet wat je krijgt…beoordeel dus mensen niet op hun uiterlijk!

De monsters worden gevoerd, verzorgd en getemd door de jonge held Narcissus. Heeft Narcissus de monsters werkelijk onder controle? Het gevecht tussen dierlijk en menselijk zijn, is constant aanwezig. Narcissus moet er daarom voor waken, dat de rollen zich niet keren en hij zelf degene blijkt te zijn die wordt getemd.Productiejaar: Vanaf juni 2018
Ervaringen
  • Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit project.

Ervaring met dit project? Deel het hier!

  • DudaPaiva Company
  • DudaPaiva Company [DPC] ​maakt beeldende dans voorstellingen op het kruispunt van dans, poppenspel en multi media.