Aanbod

Mile(s)tones

Van: Zonzo Compagnie

#domein 3: grote Wereld# artistieke kwaliteit# gescout

Tijdens MILE(S)TONES nemen een slagwerker, een pianist en trompettist je mee naar de fascinerende wereld van de legendarische Amerikaanse jazz componist en trompettist Miles Davis. Zijn avontuurlijke manier van muziek maken is het vertrekpunt van de voorstelling. Steeds wisselen de ruimtes. Het ene moment bevind je je in de bruisende creativiteit van een opnamestudio, het andere moment sta je mee op het podium en ben je één van de muzikanten, dan weer creëer je live muziek bij een film of sta je in het schildersatelier van de gevierde muzikant.  

In MILE(S)TONES beleef je vooral de fantastische mogelijkheden van de improvisatiemuziek aan de hand van de composities van Miles Davis, met leden van het Gentse Jazz ensemble De Beren Gieren Fulco Ottervanger en Simon Segers, en trompettist Bert Bernaerts als ideale gidsen.

"Zonzo creëert een soort van magie die kinderen in een totaal nieuwe wereld van klanken binnen sluist. Zonzo wil niet entertainen, het brengt kunst."    
Annemarie Peeters - De Standaard


"Mile(s)tones is een bijzondere productie, waarbij het jonge volkje en het oudere publiek kennis maken met jazz en een van zijn meest fascinerende figuren. Ze zuigt je onweerstaanbaar mee in de broeierige, soms beklemmende wereld van Miles. Tegelijk blijft ze voldoende luchtig. Op een speelse en sfeervolle wijze verheldert ze hoe jazz klinkt en brengt ze de geest van een artiest tot leven."  Karel Van Keymeulen – De Standaard ****Ervaringen
  • Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit project.

Ervaring met dit project? Deel het hier!

  • Zonzo Compagnie
  • ​​www.zonzocompagnie.be