Aanbod

Lievelings

Van: De Lachende Zon, theater van de zintuigen

#vakoverstijgend #theater #speciaal onderwijs

Iedereen heeft wel een ding dat je altijd bij je wilt dragen, omdat het vertrouwen geeft. Of een repeterende handeling die je zekerder maakt. 

Lievelings is een vrolijke voorstelling over de lievelingsdingen van het publiek, muzikanten en acteurs. Deze voorstelling gaat over jezelf mogen verliezen in wat jouw Lievelings is. Licht, luchtig en muzikaal. We vragen het publiek een lievelingsding mee te nemen naar de voorstelling. Dat kan van alles zijn: een knuffel, een knisperpapiertje, een barbiepop zonder haren. We zijn altijd op zoek naar manieren om aan te sluiten bij de belevingswereld van ons publiek. De voorstellingen zij dan ook zo goed als non verbaal: theater van de zintuigen. De muzikant-acteurs bevinden zich niet ver weg op een podium maar bewegen zich tussen het publiek op zoek naar een persoonlijke ontmoeting.

Wat is de kracht van dit project?
"Heel knap, hoe ze in interactie, met prachtige simpele middelen, zowel beeldend als muzikaal, deze kwetsbare groep mensen letterlijk in beweging en vervoering krijgen…" - Jeanne de Vaan, Adviseur Kunstbeoefening KunstbalieErvaringen
  • Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit project.

Ervaring met dit project? Deel het hier!

Deel deze pagina
  • De Lachende Zon, theater van de zintuigen