Aanbod

Kokers

Van: Dansmakers

#domein 3: grote Wereld# gescout

Een stad, een bos, een huis, een speeltuin… 

Twee dansers bouwen met kartonnen kokers hun eigen wereld. Hoe kun je een wereld opbouwen of afbreken? Bouw je samen of alleen? Welke spelletjes kun je spelen? Wie bepaalt de regels om het spel leuker te maken? In Kokers ontdekken twee dansers hoe je samen kunt spelen. Een beeldende voorstelling over plezier maken, uitdagen, troosten en er voor elkaar zijn.

"Kokers is een geslaagde productie die zeker bij de doelgroep van 3+, maar ook bij de ouders in de smaak zal vallen. Niet alleen door de grote interactie aan het einde van de voorstelling, maar ook omdat deze voorstelling weliswaar voor kinderen is, maar niet kinderachtig en van hoog artistiek niveau."

Marleen Hiemstra, Dansmakers Amsterdam 

"Een mooie voorstelling voor jonge kinderen (3 t/m 6 jaar). Het werk van Gaia Gonnelli onderscheidt zich doordat zij een van de weinige is in het huidige dansveld die dans maakt voor zeer jonge kinderen. Ze gebruikt dans om vorm te geven aan een persoonlijke, vrije verbeeldingswereld die kinderen aanspreekt. Haar voorstellingen zijn beeldend van karakter en spreken de fantasie van kinderen aan, door hun zintuiglijkheid en associatieve karakter."

Marja Kemps, consulente Dans KunstbalieErvaringen
  • Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit project.

Ervaring met dit project? Deel het hier!

Deel deze pagina
  • Dansmakers