Aanbod

Impresariaat Uit De Kunst

Van: Impresariaat

#domein 3: grote Wereld

Impresariaat Uit de Kunst (IUDK) is het grootste gespecialiseerde impresariaat in educatieve voorstellingen op scholen en in theaters. Wij selecteren muziek-, dans- en theatervoorstellingen, al dan niet in combinaties met workshops, op thema, doelgroep, schooltype en leeftijdsgroepen en bovenal op KWALITEIT  en GESCHIKTHEID. 

IUDK opereert jaarlijks met een 2.000 tal voorstellingen door heel Nederland en hanteert vaste all-in prijzen, ongeacht het landsdeel waar de voorstelling wordt gegeven. IUDK bedient een doelgroep van kinderen en jongeren van 4 - 18 jaar en bemiddelt hiertoe voor een 40-tal gespecialiseerde artiesten/gezelschappen, die een passie hebben om voor deze doelgroep op te treden.

Jaarlijks brengt IUDK een seizoensbrochure uit (kostenloos aan te vragen via info@iudk.nl). Tevens organiseert IUDK jaarlijks de Etalagedagen met een prachtig aanbod aan nieuwe voorstellingen (zie ook http://www.etalagedagen.nl). Sinds de invoering van de Cultuurkaart, hoort IUDK bij de grootste Cultuurkaart-acceptanten. Daarnaast is IUDK lid van de brancheorganisatie Kunstconnectie.Ervaringen
  • Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit project.

Ervaring met dit project? Deel het hier!

  • Impresariaat