Aanbod

Het Vlinder-Effect

Van: Jochem & Van Oers

#vakoverstijgend# domein 3: grote Wereld# DCL professionele kunsten

Een muzikale, cabareteske, grappige maar ontroerende, poëtische en onverwachte voorstelling over hoe iets heel kleins hele grote gevolgen kan hebben.

In ‘Het Vlindereffect’ kijk je naar gewoon een dag. Gewoon een straat. Het gaat gewoon zoals het gaat. Gewoon gewoon. Zo doodnormaal. Tot nu toe een gewoon verhaal.

Vier huizen in een straat. Jacob en zijn ouders wonen naast Henk en Bertine, die weer naast Jan wonen, die op zijn beurt weer naast meneer een mevrouw Jansenwoont. Maar wat als er ook maar één dingetje anders was gegaan, iets kleins, zo klein als een vlinder die voorbij vliegt? Was Jacob dan ook zijn tas vergeten waardoor hij terug moest komen naar huis, waardoor meneer Jansen bijna omver gelopen werd waardoor hij geïrriteerd ging klagen bij Henk en Bertine die net wilden oefenen voor hun optreden en daardoor later moesten oefenen zodat Jan besloot om te gaan wandelen en zo de liefde van zijn leven tegenkwam? En wat als je terug kon gaan en dat ene kleine dingetje nog een keer mocht doen, maar dan beter?Ervaringen
  • Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit project.

Ervaring met dit project? Deel het hier!

  • Jochem & Van Oers