Aanbod

Hamlet: wraak en hartstocht

Van: ZEP Theaterproducties

#domein 3: grote Wereld# diversiteit# innovatief #theater #jongeren

De energieke Shakespeare remix HAMLET staat vanaf september 2016 in de theaters in Nederland. Regisseur Peter Pluymaekers (Othello) bewerkt het stuk der stukken naar een hedendaagse Arabische setting. De tekst wordt vertaald in rijmvorm door Brainpower (Othello) en Bart Oomen (Kapsalon de Comedy) is coregisseur. Net als voorgaande jaren heeft ZEP een uitgebreid educatieaanbod rondom de voorstelling ontwikkeld.

De voorstelling speelt in heel Nederland, ook op een aantal locaties in Brabant. Mocht u op de speeldata niet in de gelegenheid zijn om de voorstelling bij te wonen of is de locatie te ver weg? Dan staat het gezelschap open voor het plannen van (besloten) voorstellingen.

Hamlet is Shakespeares beroemde verhaal over de prins die alles op het spel zet om zijn vader te wreken. In deze unieke bewerking staat HAMLET in tweestrijd. Is hij een terrorist? Of een vrijheidsstrijder? ZEPs fysieke speelstijl, gecombineerd met zang en spoken word, staat garant voor een eigentijdse thriller vol humor en adrenaline.

Naast de voorstelling biedt ZEP HAMLET@school aan: een breed educatieprogramma met workshops (Hiphop Moves, Rijm&Beat, Drama en Stage Fighting), een inleiding, een lesbrief, een nagesprek, een meet&greet met de cast en crew van HAMLET of een combinatie van deze activiteiten. Voor het VMBO-niveau heeft ZEP zelfs een intensief educatietraject dat we wegens subsidies helemaal gratis kunnen aanbieden. De lesbrief is daarnaast voor iedereen gratis.


Educatief aanbod Hamlet Speellijst Hamlet Nederland
Productiejaar: 2016
Ervaringen
  • Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit project.

Ervaring met dit project? Deel het hier!

  • ZEP Theaterproducties