Aanbod

Grote Ogen

Van: Kunstbalie

#kunstselect# domein 3: grote Wereld #insecten #klein en groot

Verbindend thema van de foto’s in deze tentoonstelling: het vastleggen van dingen die je met het blote oog niet kunt zien of kleine - schijnbaar onbeduidende - dingen waar je vaak geen aandacht aan besteedt. Tijdens het project verdiepen de leerlingen zich in de wereld van insecten. Hoe ziet een insect eruit als je het van heel dichtbij bekijkt? En hoe ziet de wereld eruit door de ogen van een insect? Via actieve opdrachten en getoonde kunstwerken ontdekken de leerlingen dat er nieuwe werelden ontstaan als je voorwerpen of zelfs levende wezens van dichtbij bekijkt. 

Deze tentoonstelling is een onderdeel van: KunstSelect, door Kunstbalie geselecteerd landelijk kunstaanbod voor samenwerkende scholen. Het bijbehorend lesmateriaal vind je op Klunky.nl.Productiejaar: 2015-2016
Ervaringen
  • Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit project.

Ervaring met dit project? Deel het hier!

  • Kunstbalie
  • Tentoonstellingsonderdelen en afmeting verpakkingskist/presentatiekist:

    De set wordt aangeleverd in twee kisten. Een grote platte kist (85,5 x, 47 x 22,5) waarin alle onderzoeksmaterialen zijn opgenomen. En een hoge kist (71,5 x 29,5 x 56,5) waarin de foto’s en handleiding zitten. Onder de platte kist zitten wielen, In de bodem van de hoge kist is een gat gemaakt zodat hij op de platte kist gezet kan worden. Dit zorgt ervoor dat je beide kisten tegelijk naar binnen kan rijden. Beide kisten passen in een personen auto.