Aanbod

Verslag van Frontaal presentatiedag 2019

Van: Frontaal

#vakoverstijgend# domein 3: grote Wereld# diversiteit# stimulering maatschappelijke opgaven# DCL professionele kunsten

Aanbod seizoen 20/21

Frontaal Theaterbureau is gespecialiseerd in danstheater en beeldende muziekvoorstellingen en vertegenwoordigt gezelschappen en makers, die zich richten op het ontwikkelen van openbare- en schoolvoorstellingen voor kinderen en jongeren tussen de 3 en 18 jaar.

Ik, Marja Kemps (adviseur dans en educatie)was aanwezig bij deze impressariaats dag. Een dag vol beeldende, muzikale en dansante inspiratie voor een jong, divers, dynamisch en groeiend publiek. Een dag om weer veel met elkaar te beleven en te delen! En dat gebeurde ook volop.

Fragmenten en voorstellingen in zijn geheel wisselen elkaar af.  en het was weer een mooie dag, met De Dansers, Dadodans, Duda Paiva, Slagwerk Den Haag en Aya. Lees hieronder over enkele pareltjes .

En bekijk het aanbod 20/21 op http://www.frontaal.com wat er allemaal te kijken en halen valt. 

 

De Dansers met de voorstelling: SHAKE SHAKE SHAKE voor groep 8 en ouder publiek

Een wervelende, dynamische voorstelling met muziek, zang en dans. Je kunt niet meer op je stoel blijven zitten.

Shake Shake Shake is een opzwepend concert dat langzaam ontspoort in een dansvoorstelling. Een live band van dansers en muzikanten zingt over vastzitten en losschudden, de top najagen en de bodem raken. De één vliegt over de ander zijn instrumenten en even later zijn ze verwikkeld in een poëtisch dansduet. Een rock en roll ritueel, met muziek als motor en bezieling als brandstof.  

 

De Dansers, voorstelling: LEPELTJE LEPELTJE  4+

Durf jij je in iemands armen te laten vallen? Samen te springen en niet nadenken over

waar je neerkomt? In Lepeltje Lepeltje kan dat. De hele vloer ligt vol matrassen, dus je hoeft niet op te passen. Een stel dansers en muzikanten gaan samen aan de slag, op zoek naar dat ene magische moment dat je voelt dat je zweeft en alles om je heen verdwijnt.

 

DUDAPAIVA: Vergeten dieren en verloren zaken 6+

Duda Paiva Company maakt fysieke en visuele ongelooflijke mooie voorstellingen met poppen en dans. Met zijn danspartners, gesneden uit flexibel schuimrubber, bouwt Duda Paiva een ongrijpbare, magische wereld, soms pijnlijk confronterend maar altijd met gevoel voor humor. 

 

Slagwerk Den Haag: Tuinieren met Slagwerk Den Haag

Muziek is overal – zelfs in je achtertuin! Daar komt Slagwerk Den Haag achter als ze weer eens naar het tuintje achter hun studio gaan, waar ze al veel te lang niet zijn geweest. Daar is een heus muzikaal oerwoud gegroeid. In de première van dit interactieve tuinierconcert halen de slagwerkers samen met de kinderen muziek uit de gekste bronnen. Een interactief (tuinier)concert waarbij alle kinderen mee mogen zingen, -fluiten, -klappen, en -werken.Ervaringen
  • Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit project.

Ervaring met dit project? Deel het hier!

  • Frontaal