Aanbod

Foomp

Van: Kunstbalie

#kunstselect# domein 3: grote Wereld #fantasie #streetart

Foomp (spreek uit: ‘foemp’) is gekkigheid met twee kraalogen. In rap tempo verspreidt dit ijverige volkje zich als een vrolijk virus over Noord-Brabant. Foomps houden van kleur en verrassingen. In hun wereld speelt het gebruik van alledaagse materialen een belangrijke rol. Overal waar ze opduiken, stimuleren Foomps de creativiteit bij jong en oud. Kijk goed om je heen! Kun jij ze zien? Foomp is een kunstproject van Mieke Driessen. Samen met twee andere kunstenaars ontwikkelde ze verrassende kunstuitingen van Foomp die je in de klas kunt tonen. Tijdens de bijbehorende lessen ontdekken leerlingen wat er allemaal kan ontstaan als je goed om je heen kijkt en je je fantasie gebruikt. Samen bouwen ze verder aan de wereld van Foomp. Niets is daarbij te gek! Kijk voor meer activiteiten en informatie over Foomp op www.foomp.nl.

Deze tentoonstelling is een onderdeel van: KunstSelect, door Kunstbalie geselecteerd landelijk kunstaanbod voor samenwerkende scholen. Het bijbehorend lesmateriaal vind je op Klunky.nl.Productiejaar: 2015-2016
Ervaringen
  • Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit project.

Ervaring met dit project? Deel het hier!

  • Kunstbalie
  • Tentoonstellingsonderdelen en afmeting verpakkingskist/presentatiekist:

    Een grote en kleine kist met daarin de educatieve materialen en kunstwerken voor verschillende lessen. Afmetingen: grote kist 54x64x87 cm (LxBxH), kleine kist 45x35x25 cm(LxBxH). Let op: de tentoonstelling past niet in een kleine auto. De kisten kunnen wel vervoerd worden in een ruime personenauto waar de achterbank van naar beneden kan (bijv. stationcar). De grote kist moet door twee personen getild worden.