Aanbod

etalagedag Uit de Kunst

#vakoverstijgend# artistieke kwaliteit# DCL professionele kunsten

Ik Marja Kemps was Maandag 27-01-2020 bij de Etalagedag: Primair onderwijs

De Etalagedagen 2020 , een jaarlijks moment van UitdeKunst om met een nieuwe aanbod naar buiten te komen, maar vooral ook om u te zien en te spreken. Standplaats is ook dit keer het Posttheater in Arnhem, hét cabaretpodium van het Oosten.

Een dag om veel mensen uit het onderwijs te ontmoeten. Ze zijn aanwezig op deze dag om mooie, en wat meer laagdrempelige voorstellingen te bekijken. Lekker in gesprek met elkaar gaan!

Voor het gehele aanbod ga naar:

impressariaatuitdekunst nl

 

Graag wil ik u wijzen op de onderstaande voorstelling

ASSEPOES  - Lonneke van Leth

Dit is een zeer geschikte kindervoorstelling, met nieuwe technieken en veel humor voor jong en oud. De choreograaf heeft een uitgekiende manier gevonden voor het mengen van dans met toneel

Assepoes noemen ze Marieke altijd lacherig…… omdat ze van haar stiefmoeder en stiefzusjes altijd de rotklusjes moet opknappen. Zij hebben van alles het nieuwste van het nieuwste en Marieke krijgt alleen de afdankertjes. Daar pesten de stiefzusjes haar dan ook mee. Op een dag geeft de nieuwe buurjongen een groot feest. Ieder meisje uit het dorp wil wel verkering met hem. Marieke wil graag naar het feest, maar moet van haar stiefmoeder schoonmaken. Haar stiefzusjes mogen natuurlijk wel gaan. Verdrietig staart ze naar haar kledingkast waar haar stiefzussen flink wat schade hebben aangebracht.

Een bewerkt sprookje dat laat zien dat je voor jezelf moet opkomen en niemand jouw dromen kan afpakken. Assepoes is een voorstelling uit de reeks dansklassiekers voor de jeugd.

Er wordt aansluitend een workshop aangeboden.

Zoek ook: Bekkens en Branie van Twiching eye Trio - Muziek vanaf 6 jaar (Uit de Kunst)Ervaringen
  • Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit project.

Ervaring met dit project? Deel het hier!