Aanbod

Drumbassadors

Van: Drumbassadors

#kunstselect# domein 3: grote Wereld# gescout

De drummer is de motor van elke band. Als die motor niet lekker draait, doet de rest van de band dat ook niet. Maar met een goede drummer als motor gaat het bij elke band als een trein.

En dan nu twee drummers die samen een band vormen: de Drumbassadors, oftewel Wim de Vries en René Creemers. Ze laten in hun schoolconcerten zien en horen hoe een drummer in een band functioneert. Maar dat is lang niet alles, want met een drumstel kun je veel meer doen dan alleen een band begeleiden. Zo kun je er complete liedjes op spelen, maar ook de meest virtuoze technieken en acrobatische toeren op loslaten.

Met hun geheel eigen aanpak proberen de Drumbassadors het drumstel meer gezicht te geven en de grenzen van het drumspel te verleggen. Wim, de stokkengoochelaar, kan sneller spelen dan zijn eigen geluid en speelt van de fijnste lijntjes tot de heftigste explosies. René richt zich in zijn spel meer op de sfeer en het verhaal van een liedje. Samen zijn ze De Drumbassadors: de ambassadeurs van het drummen.Ervaringen
  • Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit project.

Ervaring met dit project? Deel het hier!

  • Drumbassadors