Aanbod

De Grote Olympische Spelshow

Van: Lonneke van Leth

#vakoverstijgend# domein 3: grote Wereld# gescout

In de flitsend gemonteerde spelshow passeren dance battles en vragen over belangrijke momenten uit de Olympische sportgeschiedenis de revue. De leerlingen fungeren als de welbekende hulplijn voor het panel. De feiten en weetjes vliegen je om de oren! Dit alles met een dosis humor en een knipoog. In de voorstelling worden verschillende dans- en muziekstijlen gebruikt. Na de voorstelling kunnen leerlingen vragen stellen aan de dansers.

In deze voorstelling stimuleren wij jongeren om gezonder te eten en meer te bewegen om diabetes type 2 te voorkomen. Veel mensen onderschatten namelijk de gevolgen van diabetes.

Een gezonde leefstijl is heel belangrijk, ook op jonge leeftijd! Met deze voorstelling maakt Lonneke het onderwerp bespreekbaar onder jongeren.

Lonneke van Leth wil dat voorstellingen met een hoog artistiek dansniveau bereikbaar zijn voor iedereen. Met haar humor, treffende muziekkeuzes en eigenzinnige dansstijl enthousiasmeert zij jong en oud, kenner en leek voor moderne dans. Lonneke van Leth maakt van iedereen een dansliefhebber!

Er bestaat de mogelijkheid om een aanvullende workshop te boeken. In deze workshop wordt gezocht naar de overeenkomsten tussen topsport en dans. Hoe kun je een sport gebruiken om tot een choreografie te komen? De leerlingen ontdekken dit samen met onze dansers.Productiejaar: 2019 tot...........
Ervaringen
  • Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit project.

Ervaring met dit project? Deel het hier!

  • Lonneke van Leth
  • ​ DE GROTE OLYMPISCHE SPELSHOW

    De Grote Olympische Spelshow

    De Grote Olympische Spelshow is een humoristische dansvoorstelling waarin vier stoere dansers tegen elkaar strijden in het schermen, speerwerpen, curling, turnen, gewichtheffen en de paardensport. Het publiek is onderdeel van een spelshow met als presentator Bart Rijnink (bekend van Het Klokhuis en Mees Kees)!