Inspiratie

Dance Hypes

Van: Regie en choreografie: Randy Bel en Suzanne Gorter
Concept: Barbara van Gelder
Dans: Static dancers

#vakoverstijgend# diversiteit# samenwerking# gescout

Dance Hypes is een levende geschiedenisles. Een energieke reis door de tijd met dansen en modeaccessoires uit de jongerenculturen van 1900 tot nu.

Van de wals uit 1900 naar alle Dance Hypes van nu zoals de Swish. Meer dan 20 dansstijlen en rages passeren de revue. Van de bunny hug tot de Charleston, via de twist tot dampende disco naar hiphop, dancehall en nog veel meer. Iconische figuren uit de danswereld komen langs, zoals bijvoorbeeld Michael Jackson en zijn legendarische moonwalk.

Na een interactieve show van 45 minuten volgt een ‘overhoring’ waarbij de leerlingen letterlijk en figuurlijk hun beste beentje voorzetten. Het is mogelijk aansluitend workshops te boeken die door de dansers worden gegeven. Hierin kiezen de leerlingen een dansstijl uit de voorstelling die hen wordt aangeleerd met daarop aansluitend een gezamelijke eindpresentatie.Productiejaar: 2018-2019
Ervaringen
 • Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit project.

Ervaring met dit project? Deel het hier!

 • Regie en choreografie: Randy Bel en Suzanne Gorter
  Concept: Barbara van Gelder
  Dans: Static dancers

 • ​​over Static

  Randy Bel en Suzanne Gorter van Static zijn beiden gerenommeerde dansers en choreografen. Zij houden ervan het beste in mensen naar boven te halen en jong en oud een glimlach te bezorgen door middel van dans en entertainment.

  Een zeer aanstekelijke voorstelling voor jong en oud