Aanbod

Coppelia

Van: Lonneke van Leth Productions

#vakoverstijgend# domein 3: grote Wereld# gescout

Het werk van Lonneke typeert zich als verhalend, toegankelijk en beeldend. Met haar humor en treffende muziekkeuzes weet zij menigeen te enthousiasmeren voor moderne dans.

 

Wat doe je als je een beetje gek bent, geen vrouw hebt maar er wel één wil en je bent poppendokter? Je maakt een levensgrote pop natuurlijk! De dokter heeft wel veel last van zijn nieuwsgierige buurmeisje dat graag wil zien wat hij allemaal uitspookt. Op een dag sluipt zij met haar vriendje naar binnen. Heel toevallig komt dan de pop Coppélia tot leven….

Een voorstelling door 2 dansers die op een knappe manier 4 rollen vervullen. Kinderen vragen zich na de voorstelling altijd af waar de andere dansers zijn. Er is na afloop ruimte voor vragen van kinderen aan de dansers.

Choreografe Lonneke van Leth wil laten zien dat dans aantrekkelijk, begrijpelijk én tegelijkertijd van hoge artistieke kwaliteit kan zijn. Met haar eigenzinnige verhalende modern-klassieke dansstijl en vooral veel humor verrast en enthousiasmeert zij zowel ervaren publiek als publiek dat voor het eerst kennismaakt met dans. Zij bewerkt klassieke verhalen uit de cultuurgeschiedenis tot een eigentijdse dansversie voor de jeugd.

 

Thema: Dromen, over grenzen gaan, DansklassiekerErvaringen
  • Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit project.

Ervaring met dit project? Deel het hier!

  • Lonneke van Leth Productions