Aanbod

Bekkens en Branie

Van: Twitching Eye Trio

#domein 3: grote Wereld# gescout

Sinds 2008 speelt Twitching eye Trio muziekvoorstellingen voor alle leeftijden. Na een jarenlange samenwerking met Oorkaan en meer dan 200 jeugdconcerten te hebben gespeeld bieden zij nu een nieuwe serie jeugdconcerten aan voor kinderen vanaf 6 jaar.

Bij dit concert, Bekkens en Branie, gebruiken de jongens allerlei percussie instrumenten, van pindakaaspotjes en reuzencajons tot marimba, drumstel, Afrikaanse trommels en nog veel meer.

Ze hebben alle muziek zelf geschreven en hebben heel veel zin dit aan jullie te laten horen! Het concert zit vol met contrasten, snelle en langzame muziek en ook de kans om lekker mee te spelen.

Een optreden van het in 2007 opgerichte Twitching Eye Trio is een feest voor het oog en een belevenis voor het oor. Met groot gevoel voor detail combineren de percussionisten Achim Heine, Jasper Goedman en Marijn Korff de Gidts hun kennis van eigentijdse muziek met de ritmiek en klankkleuren van Afrikaanse, Turkse, Indiase en Afro-Cubaanse origine. Dit resulteert in een heel eigen muziekwereld waarin abstracte structuren en warmbloedige dansritmes elkaar de hand reiken en beïnvloeden.
Met hun in elkaar hakende ritmepatronen plaveit het trio een weg die door de meest uiteenlopende klankschappen voert, van verstild tot pulserend, van complex tot transparant. Voorlopig zijn ze nog niet uitgespeeld, want de drie hebben rijke muzikale ervaring om in volgende producties met elkaar te delen.Ervaringen
  • Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit project.

Ervaring met dit project? Deel het hier!

  • Twitching Eye Trio