Aanbod

BAMdag Presentatiedag: Theater Artemis, BonteHond en Maas theater en dans

Van: MAAS, Theater Artemis & Bonte Hond

#domein 3: grote Wereld# samenwerking

BAMdag

Vertrekkend vanuit de mime maken BonteHond, Theater Artemis en Maas theater en dans (BAM) beeldende en fysieke voorstellingen voor jong en oud. Alle drie in hun eigen stijl maar met dezelfde passie.

Op maandag 10 oktober vond de eerste BAMdag plaats in het het Maaspodium. De BAMdag, een samenwerking tussen BonteHond, Theater Artemis en Maas theater en dans, is een presentatie- en inspiratiedag voor theaterprogrammeurs, kunstbemiddelaars en collega’s uit het hele land.

Onder leiding van artistiek leiders René Geerlings (BonteHond), Jetse Batelaan (Theater Artemis) en Moniek Merkx (Maas theater en dans) werd er verteld over de visie en de toekomst van de gezelschappen. Daarnaast werden er voorstellingen gepitcht van komend seizoen en werd er gebrainstormd over de ideale voorstelling en gediscussieerd met elkaar. Marja Kemps bezocht deze dag namen Kunstloc Brabant. 

 

Maandag 30-09 j.l bezocht ik (Marja Kemps) de BAM-dag in het Maaspodium Rotterdam. Fantastisch om hierbij aanwezig te zijn. Een belevenis. Prachtige voorstellingen, een presentatie van Mark Mieras; Wat doet kunst met je hersenen en dan nog allerlei activiteiten rondom de lunch.

Heel prettig om ook weer bekenden in het werkveld, programmeurs en onderwijsgevenden te ontmoeten. Met elkaar in gesprek gaan en uitwisselen van belevenissen over mooie voorstellingen die ingezet zijn, of kunnen worden ingezet voor de leerlingen. Je wordt heel wat wijzer. Ga eens kijken bij de verschillende presentatie dagen die eraan komen of ga met ons mee!

Ga eens naar het aanbod van Maas theater en dans 2020/2021 Ik heb de voorstelling gezien en het gehad met anderen over: BOEF whodunit voor kleuters 4+ Theater. Twee houtje-touwtje-detectives geven een masterclass ‘boef’. Met fantasie, humor en slapstick brengen Lisa Groothof en Dwayne Toemere een spannende whodunit. Zeker doen! 

In het voorjaar van 2019 werkte Theater Artemis met 515 leerlingen en 40 leerkrachten van KC de Kameleon en KC Boschveld en 11 kunstenaars aan een project over Liefde.

 

Kijk hier voor meer aanbod van Theater Artemis

Het aanbod van BonteHond 2020/2021 vind je hier.

Veel kijkgenot met leerlingen toegewenst!Ervaringen
  • Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit project.

Ervaring met dit project? Deel het hier!

  • MAAS, Theater Artemis & Bonte Hond