Aanbod

Atalanta

Van: Theatergroep Mangrove

#kunstselect# domein 3: grote Wereld# diversiteit #educatie #ckv-tip

Hoe ver ga jij om erbij te horen? En om jezelf te bewijzen? Voor wie zou jij je principes opzij zetten? Drie acteurs spelen voor jou het verhaal van Atalanta, maar niet voordat ze zichzelf hebben voorgesteld…Annemieke en Imanuelle zijn beste vriendinnen. En ze zijn actrices. BN’ers. Nou ja, Imanuelle dan. Niemand kent Annemieke eigenlijk. Samen met ‘best friend’ Boris spelen ze het verhaal van Atalanta. Een mythe over een meisje dat door haar ouders, de gemene koning en koningin, wordt achtergelaten in het bos. Ze wordt opgevoed door beren en is best gelukkig, toch mist ze iets…Atalanta wil de ideale dochter zijn, maar waarom eigenlijk? En Annemieke en Imanuelle, overleeft hun vriendschap de drang om leuk gevonden te worden? Met een vette knipoog naar het bn’er-schap en een flinke dosis humor vertelt Mangrove het verhaal van Atalanta.

Educatie:‘Atalanta’ wordt ondersteund met een lesbrief. Hierin staan allerlei opdrachten die vooraf of achteraf in de klas gedaan kunnen worden. Het is ook mogelijk om bij de voorstelling een workshop of een lessenreeks te plannen. Aan beide opties zijn extra kosten verbonden.

http://www.burobannink.nl/atalanta/

Kunstselect: deze voorstelling is geselecteerd door een consulent VO van kunstbalieProductiejaar: 2014-2015 en 2015-2016
Ervaringen
  • Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit project.

Ervaring met dit project? Deel het hier!

  • Theatergroep Mangrove