Aanbod

Cultuurbosch

Van: Cultuurbosch

#domein 2: cult. omgeving# zichtbaarheid #website #voorbeeldproject

's-Hertogenbosch is een bruisende culturele gemeente met festivals, musea en diverse podia waar professionele kunstenaars hun publiek verrassen. Maar er zijn natuurlijk ook heel veel amateurkunstenaars en amateurkunstbeoefenaars: de culturist. Culturisten die in hun vrije tijd zelf actief zijn in blazersgroepen, op dansscholen en in ateliers. Er wordt gerepeteerd, lesgegeven en opgetreden. Er gebeurt veel, zoveel dat je soms door de bomen het "bosch" niet meer kunt zien.

Hiervoor is Cultuurbosch.nl ontwikkeld. Cultuurbosch als het podium voor amateurkunst in ’s-Hertogenbosch, met een website waarop een totaal overzicht van alle activiteiten te vinden is, zoals workshops, cursussen, exposities en optredens. Van culturisten, voor culturisten. Zowel online als offline.

Wat is de kracht van dit project?
''Cultuurbosch is het podium voor amateurkunst in ’s-Hertogenbosch. Dit is een uniek project gezien zij de eerste zijn in Brabant die zowel online als offline een platform bieden voor amateurkunst. Het draagt bij aan netwerkvorming, kennisdeling en samenwerking.'' - Evelien Wouters, Adviseur Kunstbeoefening Kunstbalie Ervaringen
  • Er zijn nog geen reacties geplaatst voor dit project.

Ervaring met dit project? Deel het hier!

Deel deze pagina
  • Cultuurbosch
  • ​W: http://www.cultuurbosch.nl
    E: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)